Schilderijen én foto’s ophangen zonder te boren

B+M Inbouw schilderij ophangsystemen Artiteq

Schilderijen ophangen wordt voor eindgebruikers een fluitje van een cent met de inbouw schilderij ophangsystemen van Artiteq. Biedt opdrachtgevers een extra service met de installatie van in het plafond geintegreerde ophangsystemen. De systemen zijn toepasbaar bij nieuwbouw of renovatie,  en worden in combinatie met systeemplafonds of gipsplaten plafonds geïntegreerd. Bij de installatie van plafonds wordt de rail tegelijkertijd ingebouwd. Het gebruik van deze systemen levert een groot voordeel op voor de eindgebruiker: in de gehele ruimte komt naast het plafond een ophangsysteem beschikbaar.

Met de keuze voor inbouw schilderij ophangsystemen wordt de norm naar perfectie gesteld. Door het combineren van schilderij ophangsystemen met systeemplafonds of gipsplafonds, worden ruimtes geboden met wanden die zich flexibel en eenvoudig laten inrichten. Het is de perfecte lange termijn oplossing: de eindgebruiker kan eindeloos zonder beschadigingen aan de wand en zonder extra kosten schilderijen ophangen. Dat betekent ook een aanzienlijke stap naar duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing.

De voordelen van inbouw schilderij ophangsystemen

  • Eenvoudig te monteren
  • Onzichtbaar ophangsysteem
  • Optimaal gebruikersgemak voor eindgebruiker
  • Geen beschadigingen aan muur en plafond
BM kantoor-inbouwophangsysteem

4 systemen voor ieder project

  • Art Strip – Ophangrail geïntegreerd in kantlat
  • Ceiling Strip – Ophangrail geïntegreerd in hoekprofiel
  • Shadowline Drywall – Ophangrail voor gipsplaat plafonds en wanden
  • Shadowline Masonry – Ophangrail voor gipsplaats plafonds en stenen wanden

Art Strip – Ophangrail geïntegreerd in kantlat

B+M art-strip-installatie

De Art Strip is het schilderij ophangsysteem dat in het systeemplafond kan worden weggewerkt. Het vervangt namelijk de kantlat, die gebruikt wordt voor de bevestiging van systeemplafonds. Tijdens een afbouwfase of renovatie wordt de Art Strip met de aanleg van het systeemplafond, als kantlat, in één keer gemonteerd. Op de Art Strip wordt vervolgens het hoekprofiel ten behoeve van het systeemplafond bevestigd. In de gehele ruimte is naast het plafond een schilderij ophangsysteem beschikbaar om de wanden flexibel mee in te richten.

Ceiling Strip – Ophangrail geïntegreerd in hoekprofiel

B+M ceiling-strip-installatie

De Ceiling Strip vervangt het hoekprofiel ten behoeve van systeemplafonds en maakt tegelijkertijd een geheel onzichtbaar schilderij ophangsysteem beschikbaar. Bij dit inbouw schilderij ophangsysteem zal slechts nog een discrete schaduwlijn langs het systeemplafond te zien zijn, daar waar het flexibele schilderij ophangsysteem verborgen is. Door deze schaduwlijn worden ook eventuele oneffenheden in de muur, net als bij een kantlat, gecamoufleerd.

Shadowline Drywall – Ophangrail voor gipsplafonds en wanden

B+M shadowline-drywall-installatieDe Shadowline rail plaatst een onzichtbaar schilderij ophangsysteem tussen gipsen wand en plafondplaten. Tussen wand en plafond ontstaat
slechts een discrete schaduwlijn waarin het ophangsysteem verborgen zit. Op elke gewenste plek binnen de ruimte is het mogelijk een ophangkoord in de rail te plaatsen: wanden kunnen altijd flexibel ingericht worden, zonder gebruik van enig gereedschap.

Shadowline Masonry – Ophangrail voor gipsplafonds en stenen wanden

B+M shadowline-masonry-installatieTijdens de bouw of renovatie wordt de Shadowline rail op een stenen wand bevestigd en gebruikt voor de installatie van een gipsplaat plafond. Het Shadowline profiel verdwijnt geheel in de schaduwlijn naast de plafondplaten en biedt alle voordelen van een flexibel ophangsysteem: onbeschadigde, strakke wanden en de flexibiliteit om schilderijen en andere wanddecoraties eenvoudig op te hangen en te verplaatsen

Bekijk de brochure en ontdek de vele mogelijkheden en accessoires

Wil je een advies op maat over deze ophangsystemen?

Neem dan contact op met onze kundige binnendienst. Zij weten je precies te vertellen hoe de producten toegepast kunnen worden en met welke systemen.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen