IntraGrid

IntragGrid biedt ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen en eisen. Het systeem is gemakkelijk te monteren en kan worden aangepast aan de behoeften van elke klant.
IntraGrid biedt klanten ook een prima prijs-kwaliteitverhouding en is een geweldige investering voor elke klant die op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.

 

Montagevriendlijk

Kiezen voor Intragrid is kiezen voor gemak en evenwicht. Zo ervaar je bij het plaatsen stabiliteit in verbindingen. Verder zijn de profielen makkelijk in te haken en los te koppelen en is er een uitstekende plafondhaaksheid. De solide verbindingen met een draagkracht van minstens 10 kg/m zetten zich vast met een duidelijk hoorbare klik.

Het IntraGrid T24-haakplafondsysteem is getest in combinatie met verschillende plafondpanelen en geclassificeerd volgens de NBN 713-020 (de nationale normen inzake brandwerendheid).

montagevriendelijk

Inzicht in de prestaties van het IntraGrid zichtbaar ophangsysteem voordelen

Gemakkelijk monteren

Gemakkelijk te monteren

Het T24-haakplafondsysteem is een gemakkelijk te monteren oplossing, toepasbaar in verschillende ruimten in combinatie met de meeste courante plafondpanelen.

Draagvermogen

Uitstekend draagvermogen

De solide verbindingen hebben een draagkracht van minstens 10 kg/m.

Brandstabiliteit

Brandstabiliteit

Het IntraGrid plafondsysteem is getest in combinatie met verschillende dallen en is geclassificeerd volgens het Belgische NBN 713.020.

Afwerking in zwart en wit

Witte en zwarte afwerking

Ceiling-System-for-experts