RockSono isolatie

Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende steenwol producten voor het isoleren van houten- en lichte metalen scheidingswanden of voorzetwanden. De producten zijn tevens geschikt voor het isoleren van vloer-, en plafondconstructies. Goede isolatie zorgt niet alleen voor een verbetering van het thermisch comfort in de ruimte, het levert ook een belangrijke bijdrage aan het akoestisch comfort. Steenwol absorbeert geluid en vermindert geluidstrillingen in sterke mate. Omdat steenwol onbrandbaar is, draagt het ook bij aan de brandveiligheid en brandwerendheid.

Verwerkingsvideo’s

Wil je meer weten of een persoonlijk advies?

Onze medewerkers voorzien je graag van technische ondersteuning en advies op maat. Zo vinden we samen de beste oplossing voor jouw specifieke project. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze shops.

Rockwool, steenwol is een veelzijdig materiaal en vormt de basis van alle bedrijven van de ROCKWOOL Group. Rockwool is wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekleding systemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geengineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.