Ecophon

Saint-Gobain Ecophon ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving door het verbeteren van het welzijn en de prestaties van mensen. De belofte “A sound effect on people” is de kern van alles wat Ecophon doet.

Ecophon heeft verkoopkantoren in 14 landen en vertegenwoordigingen in nog eens 30 landen wereldwijd. Er zijn in totaal ongeveer 750 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyllinge, net buiten Helsingborg in Zweden. Ecophon is onderdeel van de mondiale Saint-Gobain Groep.

Ecophon Advantage

Ecophon Advantage is een systeemplafond dat waar voor uw geld biedt en voldoet aan de belangrijkste eisen ten aanzien van akoestiek, vochtbestendigheid en mechanische sterkte. De panelen zijn eenvoudig te hanteren en te installeren en verkrijgbaar in een beperkt aantal afmetingen.

Ecophon Gedina

Deze betrouwbare klassieker is een uitstekende keus als de functionele eisen hoog zijn en de ontwerpmogelijkheden beperkt. Ecophon Gedina heeft de norm bepaald en zal een benchmark blijven op het gebied van akoestische plafonds.

Ecophon Focus

Onze meest uitgebreide systeemgroep. De Ecophon Focus reeks omvat een uitgebreide serie producten met verschillende kantafwerkingen, vormen, niveaus en installatiemogelijkheden en is daardoor in de meeste situaties toe te passen.

Ecophon Master

Als koploper in akoestische innovatie is Ecophon Master ongeëvenaard als akoestische oplossing voor veeleisende omgevingen. Het Master systeem biedt uitmuntende geluidsabsorptie en bevordert spraakverstaanbaarheid.

Ecophon Solo

De altijd trendgevoelige Ecophon Solo is leverbaar in verschillende vormen en afmetingen en geeft daarnaast de mogelijkheid een eigen ontwerp te maken. Met Solo creëert u opvallende zwevende akoestische elementen in de ruimte die inspelen op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwerp van duurzame, groene gebouwen.