Isover

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De producten worden toegepast in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Isover een speciaal assortiment voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw.

De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

Duurzaamheid is onze basis. Onze isolatiematerialen minimaliseren het energieverbruik en helpen zo onze planeet te beschermen. Daarbij zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om onze ecologische voetafdruk te verlagen.

Isolatieproducten van Isover brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

Isover

Isover Multimax 30

Voor extra slanke toepassingen ontwikkelde Isover de isolatieplaat Multimax 30. Deze plaat heeft namelijk een zeer hoge isolatiewaarde, de beste van alle minerale wol producten in de markt. Hierdoor is Multimax 30 zeer geschikt voor toepassingen waar slechts ruimte is voor een geringe isolatiedikte, zoals bij voorzetwanden, dakkapellen of borstweringen. Met Multimax 30 behaal je een maximale isolatiewaarde van de constructie.

Isover Sonepanel

Met Isover Sonepanel zorg je voor een goede akoestische, thermische en brandwerende isolatie van scheidingswanden en voorzetwanden. Door de absorberende structuur heeft Isover glaswol zeer goede akoestische eigenschappen. Sonepanel is gemaakt van de nieuwste generatie glaswol. Deze is zachter en comfortabeler, maar nog steeds heel stevig! Bovendien is de vernieuwde glaswol nóg milieuvriendelijker en draagt deze bij aan een beter binnenklimaat.

Isover-sonepanel
Isover-Amarillo

Isover Amarillo

Wil je een bergzolder eenvoudig ombouwen tot energiezuinige en mooie woonzolder? Dat kan met Isover Amarillo! Dit nieuwe, alles-in-één zolderisolatiesysteem kenmerkt zich door een strakke, stootvaste afwerking zónder tussenprofielen. Het systeem bestaat uit isolatieplaten, metalen hoekprofielen en houten panelen. Het resultaat: een mooie, strakke zolder die de bewoner als slaapkamer, hobby- of studeerkamer kan gaan gebruiken.