Knauf AMF

Sterke merken onderscheiden zich door trouw te blijven aan hun motto, door te laten zien dat er een reden is voor hun bestaan en door de belofte aan de klant ook waar te maken. Knauf AMF is een internationaal opererende fabrikant van systeemplafonds en alle merken in het portfolio bezitten deze eigenschappen. Knauf AMF is altijd trouw gebleven aan zichzelf, door zich te richten op systeemplafonds en niets minder dan”Best Practices”, met innovatie, creativiteit, design, functie en kwaliteit als kernwaarden te eisen.

Met de merken AMF THERMATEX®, HERADESIGN®, AMF TOPIQ®, AMF MONDENA, AMF VENTATEC® en DONN® profileert Knauf AMF zich als totaalaanbieder van systeemplafonds. Knauf AMF staat daarmee synoniem aan competentie en innovatieve oplossingen op het gebied van systeemplafonds

Knauf AMF logo
AMFThermatex plafonds

AMF THERMATEX® – “Functioneel en innovatief“

AMF THERMATEX® staat al tientallen jaren garant voor eersteklas functionele producteigenschappen, een hoge producten servicekwaliteit en maximale systeemveiligheid. Functionaliteit ontmoet design en zet nieuwe trends voor modulaire plafondoplossingen.

AMF THERMATEX® -plafondplaten worden d.m.v. een nat procedé (wet-felt) geproduceerd en zijn gemaakt van biologisch afbreekbare minerale wol, perliet, klei en zetmeel; allemaal natuurlijke grondstoffen. Regelmatige controles door keuringsinstantie RAL waarborgen onze hoge kwaliteit, de veiligheid van de gebruikte minerale wol en de biologische afbreekbaarheid.

HERADESIGN® – “Creatief en een beetje onconventioneel“

Zo zien duurzame akoestische oplossingen er uit. Hoogwaardige akoestische houtwoloplossingen bieden bijna onbeperkte mogelijkheden op het gebied van vormgeving en de bouw van ruimten met een grote ecologische levenskwaliteit. HERADESIGN® biedt  u duurzame akoestische oplossingen voor ruimten waarin u zich goed voelt.

De hoogwaardige HERADESIGN®-akoestische oplossingen zijn gemaakt van ecologische materialen. Ze vormen een combinatie van functionaliteit en nagenoeg onbegrensde vormgevingsmogelijkheden, waarmee AMF een bijdrage levert aan het creëren van moderne levensruimten.

AMF Heradesign Plafond

AMF Topiq plafondsystemen

AMF TOPIQ® – “Softboard plafondsystemen“

AMF TOPIQ® is gebaseerd op met akoestisch vlies gelamineerde steenwolplaten met veredeling rondom voor de meest uiteenlopende toepassingen. De veredeling houdt in dat beide zijden zijn bekleed met een akoestisch vlies, waarbij de zichtzijde en de randen bovendien zijn voorzien van een hoogwaardige coating. De producten uit de softboard-serie imponeren met name door hun lage gewicht, eenvoudige montage, uitstekende vochtbestendigheid en excellente geluidsabsorptie.