Rockfon

Rockfon® is een toonaangevende leverancier van akoestische oplossingen en ophangsystemen in steenwol en metaal voor plafonds. Met de overname van Chicago Metallic® kan Rockfon zijn klanten een volledig plafondsysteem aanbieden dat de plafondpanelen in steenwol van Rockfon combineert met de ophangsystemen van Chicago Metallic. De complete plafondsystemen van Rockfon vormen een snelle en gemakkelijke oplossing om mooie, comfortabele en veilige ruimtes te creëren. De systemen zijn eenvoudig te installeren en gaan lang mee. Ze beschermen mensen tegen lawaai en brand en leveren tevens een constructieve bijdrage aan een duurzame toekomst. Rockfon is een dochteronderneming van het Deense ROCKWOOL, ‘s werelds grootste producent van producten in steenwol.

Rockfon-logo-overzicht

Rockfon_Mono_Acoustic

Rockfon® Mono®Acoustic

Hedendaagse monolithische architectuur vraagt om ondoorbroken en expressieve oppervlakken. En in een modern gebouw zijn een goede akoestiek, gebruiksgemak en flexibiliteit onontbeerlijk. Rockfon Mono Acoustic combineert dit alles met verbluffende resultaten. U kunt deze oplossing schuin, vlak of gebogen plaatsen, in een ophangsysteem of rechtstreeks aan plafond of wand. Ideaal voor elke ruimte en gladder dan ooit dankzij de nieuwe Elegant Render.

Rockfon® Eclipse™

De nieuw ontwikkelde Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn helderwit, kaderloos en kenmerken zich door een strakke kantafwerking. Ze hebben een uitzonderlijk hoge geluidsabsorptie doordat het geluid aan zowel de zichtzijde als de rugzijde wordt geabsorbeerd. De eilanden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren en laten zich eenvoudig combineren met verlichting die in het paneel kan worden geïntegreerd. Naast zes standaardvormen (vierkant, rechthoek, cirkel, driehoek, zeshoek en ellips) is iedere vrije vorm op maat mogelijk.

Rockfon Eclipse plafondeilanden
Rockfon Blanka plafondsysteem wit B+M

Rockfon® Blanka®

Zuiver wit. Sneeuwwit. Gebroken wit. Er bestaan tientallen tinten wit. Het perfecte witte plafond lijkt de parel van de interieurarchitectuur: zeldzaam en bijna onbereikbaar. Tot nu. Na jaren van onderzoek is Rockfon erin geslaagd om een nieuw wit plafondpaneel van steenwol te ontwikkelen dat witheid en helderheid naar een hoger niveau tilt. Het geheim zit in de speciale ultrawitte coating, die voor een ongelooflijk glad en mat oppervlak zorgt. En Rockfon Blanka combineert dit met dezelfde uitstekende akoestische en brandeigenschappen die we kennen van andere producten uit het assortiment van Rockfon.