T-Light

Kwalitatief hoogwaardige armaturen en verlichting leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. Dat is de kern van het succes van TLight. Als partners werken TLight en Baustoff + Metall intensief samen om voor elk project een passende oplossing te bieden. Daarbij kunt u als klant van Baustoff + Metall desgewenst de expertise van TLight inschakelen. We maken dagelijks lichtplannen voor de meest uiteenlopende ruimtes.

TLight specialiseert zich in de hoog-volume armaturen zoals LED Panelen, LED Downlighters en High Bay LED. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment aan armaturen en lichtbronnen, verkrijgbaar via Baustoff + Metall. Neem contact op met uw rayonmanager of onze kundige binnendienst voor de mogelijkheden.

TLight Verlichting

LPOD LED paneel

TLight LED Panelen LPOD

LPOD LED panelen zijn leverbaar in 595x595mm, 1195x295mm en 595×295 voor plaatsing in systeemplafonds. Optioneel zijn de panelen leverbaar in dimbare uitvoering en met noodstroomvoorziening. Het paneel geeft rustig en vriendelijk ogend licht. De LPOD panelen hebben een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding en gaan zeer lang mee. Bovendien zorgen ze voor een flinke energiebesparing t.o.v. conventionele verlichting.

De LED panelen voldoen aan de energie investeringsaftrek (conform rapport LM79-08 DEKRA). Daarom is het nu zeer aantrekkelijk om hierin te investeren.

TLight LED Downlighters DLF

LED downlighters zijn geschikt voor inbouw in systeemplafonds. De DLF downlighters  hebben een zeer geringe inbouwdiepte waardoor ze kunnen worden toegepast in vrijwel alle situaties. De stralingshoek van maar liefst 110 graden zorgt voor geringe schaduw op muren waardoor ruimtes groter ogen.

De TüV gekeurde LED driver zorgt voor mooi en trillingsvrij licht.

DLF LED Downlighter