• Slim verduurzamen met Isolco

    Spaar nu B+M Coins!

Isolco akoestische en thermische plafond- en wand panelen

Voor optimale duurzaamheid


Dat duurzaamheid ons aan het hart gaat, mag vanzelfsprekend zijn. We zijn immers leverancier van één van de meest groene en duurzame afbouwmaterialen ter wereld. Onze houtwolcementplaten van Troldtekt, Stertekt en Sterlit worden gemaakt van uitsluitend FSC® en PEFC® gecertificeerd hout, gecombineerd met kalk en water. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk bouwmateriaal met een zeer hoge levensduur, dat na de levenscyclus ook nog eens gerecycled kan worden.

Helene Høyer Mikkelsen, architect

Spaar met Isolco & B+M

voor cadeaubonnen van Bol.com

Bij Isolco geloven we in maatwerk oplossingen. Bestel duurzame plafond- en wandoplossingen van Isolco bij Baustoff + Metall en ontvang B+M Coins. Hiermee spaar je voor een ‘maatwerk’ cadeau voor jezelf of je collega’s in de vorm van een Bol.com cadeaukaart.

Je spaart B+M coins bij aankoop van:

  Isolco houtwolcement combipanelen (wand of plafond) i.c.m. Isolco bevestigingsmiddelen
  Isolco houtwolcement plafondpanelen i.c.m. systeem (T24 of T35)

*B+M Coins gespaard tijdens deze campagne kunnen niet meegenomen worden naar een volgende campagne.

Dames

Heren

Huis

Tuin

Beauty

Isolco panelen i.c.m. een B+M systeem

Kies je voor een duurzame houtwolcement oplossing van Isolco en montage in een systeemplafond (T24 of T35)? Dan kun je nog steeds B+M Coins verdienen. Isolco levert namelijk diverse maten en typen panelen die geschikt zijn voor montage in systeemplafonds. Van standaard inlegpanelen tot verborgen uitneembare panelen met een zeer hoge recyclewaarde tot gloednieuwe ontwerp-oplossingen.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Dipl.-Ing. Olaf Wiechers, Architekt

Slim verduurzamen met isolco en verminder de montagetijd met onze akoestische en thermische producten

Zoek je een brandveilige houtwolcementplaat, een perfect isolerend combipaneel of een duurzaam designpaneel. Met onze merken Troldtekt, Stertekt en Sterlit bieden we de juiste oplossing voor elk project.

Met de akoestische en thermische wand- en plafondoplossingen van Isolco kies je voor een vochtbestendig én schimmelwerend kwaliteitsproduct met een levensduur van minstens 50 jaar.