Baustoff + Metall opent vestiging in Zwolle

B+M opening vestiging Zwolle

Na de vele geruchten kunnen wij het nu officieel van de daken schreeuwen: wij gaan een derde vestiging openen! Binnenkort voorzien we je ook vanaf het bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle van al het benodigde afbouwmateriaal.

Na lang zoeken hebben wij een geschikte locatie gevonden op de Voltastraat in Zwolle. Het pand zal de komende maanden een metamorfose ondergaan om vervolgens begin 2018 de deuren te openen. De officiële opening zal in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

Net als de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Roelofarendsveen zal onze nieuwe vestiging in Zwolle beschikken over een ruim magazijn (4.600 m²) én een shop met Load & Go afhaalcentrum, speciaal voor onze klanten die bestellingen liever zelf afhalen en snel weer de weg op moeten.

Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle neemt onze totale opslagcapaciteit toe tot maar liefst 17.000 m² en onze buitenruimte tot wel 7.600 m2. Ook ons professionele wagenpark wordt uitgebreid met een vrachtwagen, kooiapen en een kraanwagen. Leveringen in Oost- en Noord-Nederland zullen vanaf deze nieuwe vestiging dan ook sneller bij de klant zijn.

Een nieuwe vestiging betekent natuurlijk een nieuw en gedreven team. Inmiddels hebben wij Mario Leever aangesteld als vestigingsmanager voor Zwolle. Hij zal zich de komende tijd inspannen om een vakkundig en enthousiast team samen te stellen.

Nieuwsgierig naar alle verdere ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn en Facebook.