ClicWall: Naadloze en decoratieve MDF-wandbekleding

ClicWall wandpanelen wandbekleding

Wil je snel en eenvoudig een wand decoratief afwerken? Dan biedt ClicWall de oplossing. ClicWall is het revolutionaire MDF wandbekledingssysteem van Unilin met de gepatenteerde Uniclic® technologie (bekend van de QuickStep vloeren). De panelen klikken snel en eenvoudig in elkaar en creëren een vrijwel naadloos en krasbestendig wandsysteem met een hoog decoratieve afwerking.

Kies een design of werk de wand naar eigen wens af

ClicWall biedt een ruime keuze aan innovatieve designs en accessoires. Alle designs zijn daarnaast ook verkrijgbaar in plaatmateriaal voor maatmeubelen. De verschillende designs in combinatie met de unieke eigenschappen maken de ClicWall panelen daarom uitermate geschikt voor zowel utiliteits- als woningbouw.

Wil je de panelen liever naar eigen wens af werken? Dat kan met ClicWall Deco. Deze panelen zijn voorzien van een lakdraagfolie. Zo kun je eenvoudig zelf de wand afwerken met verf, vliesdoek, behang en zelfs met een digitale print.

ClicWall wandpanelen wandbekleding

Brandvertragende panelen

ClicWall FR maakt ook deel uit van het aanbod: brandvertragende panelen met Euroklasse B-s2,d0. In specifieke opstellingen haalt ClicWall respectievelijk een brandweerstand van 30 minuten en 1 uur, beide ondersteund met een Europees certificaat.

Kies ook voor ClicWall

Eenvoudige installatie
Dankzij het Uniclic®-systeem, zijn de panelen eenvoudig in elkaar te haken en vast te klikken.

Naadloos systeem
Voor een perfect eindresultaat.

Snelle plaatsing
Snelle installatie en bovendien hoeven de panelen niet afgewerkt te worden (opvoegen en schuren).

Vele designs mogelijk
Maak een keuze uit één van de vele designs of werk de wand naar eigen wens af.

Krasbestendig
De MDF-panelen zijn aan weerszijden voorzien van een krasbestendige melaminelaag.

UV-bestendig
De panelen blijven er perfect uitzien en behouden hun kleur.

Hygiënisch en spatwaterdicht
Vuil hecht zich minder makkelijk aan het ClicWall-oppervlak en de bovenlaag is afwasbaar. De melaminelaag beschermt de panelen en maakt deze spatwaterdicht.

ClicWall wandpanelen

Bekijk de ClicWall brochure en de video

Wil jij ook snel en eenvoudig een wand bekleden en decoratief afwerken?  
Neem dan contact op met jouw rayonmanager of onze kundige binnendienst. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden van ClicWall.