Hoornbeeck College voorzien van grote nieuwbouw

School plafonds en wanden

Het Hoornbeeck College in Goes is na de zomervakantie voorzien van een volledig nieuw gebouw. Dankzij de nieuwbouw met een grondoppervlakte van circa 2.750 m2, bestaande uit drie verdiepingen, heeft het Hoornbeeck College haar capaciteit flink vergroot. De nieuwbouw moest functioneel, flexibel, beheersbaar en duurzaam zijn. Treuren Montage verzorgde de complete afbouw van het grootschalige project. Baustoff + Metall leverde de materialen in fases, met goedgevulde vrachtwagens om de transportkosten voor de klant zo veel mogelijk te beperken.

Geleverde afbouwmaterialen:

  • Circa 800 m2 Voglplaten, geperforeerd
  • Circa 100 m2 Rockfon Boxer sportplafond
  • Circa 1200 m2 Krios E15 (doorzak)
  • Circa 2000 m2 AK gips
  • Circa 2000 m2 Knauf Diamond Board gips
  • En diverse bijbehorende systemen.

Projectdetails

Afbouwer: Treuren Montage
Aannemer: Breda Bouw
Architect: Van den Berg Architecten

Klant aan het woord

“Ik bestel mijn materiaal al sinds de oprichting bij Baustoff + Metall, voor zowel grote als kleine projecten. Het is een prettige partner die graag met je meedenkt. Voor het Hoornbeeck College hebben we in vier maanden tijd 18 leslokalen bijgebouwd. Hierdoor is er extra capaciteit voor zeker 400 leerlingen. Dankzij de continue levering van materialen door Baustoff + Metall konden wij aan één stuk door monteren. Dit kwam de doorlooptijd zeker ten goede”, vertelt Joop Treuren, eigenaar van Treuren Montage.

“Ik regel de leveringen van mijn projecten vaak met Jeroen van Eijndhoven. Door de vele projecten die we samen gerealiseerd hebben loopt die samenwerking erg soepel. Zo regelde hij bijvoorbeeld dat de 800 m2 geperforeerde Vogl plafonds in één keer werden geleverd om transportkosten te verlagen. Door verschillende materialen samen te leveren heeft hij het aantal ritten flink beperkt. We zijn daarom weer zeer tevreden over de levering van Baustoff + Metall.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?
Neem contact op met jouw rayonmanager of onze kundige binnendienst.

Foto impressie Hoornbeeck College: