Infraroodverwarming: energiebesparend, gemakkelijk én aangenaam

Infraroodverwarming-SmartIR

Bied jouw opdrachtgevers een kwalitatief, duurzaam en zuinig alternatief voor conventionele verwarming met de infraroodpanelen van Smart IR. De infraroodpanelen voorzien iedere ruimte van een gezond binnenklimaat en aangename temperatuur. De infraroodpanelen zijn eenvoudig op meerdere manieren te installeren zonder gasaansluiting. De panelen kunnen bovendien lokaal verwarmen: ideaal voor voor retailers die energie willen besparen of kantoren waar veel medewerkers aanwezig zijn.

Baustoff + Metall zet voor jou de grootste voordelen op een rijtje:

  • Energiebesparing tot wel 85 %
  • Eenvoudige installatie
  • Werkt volledig elektrisch
  • Geen onderhoud nodig
  • Gelijkmatige verwarming zonder luchtstroom
  • Fiscaal voordeel vanaf 35 tot wel 88 %
Infrarood panelen Smart IR

Waarom infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is gebaseerd op de zon. De infraroodstraling verwarmt geen lucht maar juist objecten en mensen die hun warmte vervolgens weer afstaan aan de lucht. Hierdoor is er minder of geen luchtcirculatie en vochtigheid waardoor een gezond binnenklimaat wordt gecreëerd. Infraroodverwarming is bovendien volledig elektrisch, waardoor een dure gasaansluiting én onderhoud niet meer nodig is. Infraroodverwarming is daarbij duurzaam en goedkoop. Zeker de panelen van Smart IR: waar een normaal infraroodpaneel 600 watt verbruikt, is dit bij een Smart IR paneel slechts 75 watt.

Smart IR plafondpanelen – Onzichtbare verwarming vanaf het plafond

Combineer systeemplafonds eenvoudig met de Smart IR plafondpanelen voor aangename verwarming met het hoogst mogelijke rendement. De infraroodpanelen zijn eenvoudig (op de plafondplaten) te installeren, vrij van onderhoud en de warmte wordt gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld.

Moeten er slechts specifieke plekken verwarmd worden? Geen probleem! Onze kundige medewerkers adviseren je in de optimale plaatsing van de panelen.

Smart-ir-plafondpanelen
Slimline-panelen

Smart IR Slimline panelen – Aangename verwarming met subtiel design

Geen systeemplafond aanwezig maar wil je toch de ruimte voorzien van de volledig elektrische infraroodverwarming? Kies dan voor de Smart IR Slimline panelen die je onopvallend of juist als designelement tegen de wand plaatst. De kamerpanelen zijn 15 mm dik en kunnen in elke gewenste kleur, of zelfs met eigen afbeelding worden gecoat. Ook leverbaar in kleine variant: ideaal voor doelgerichte en onzichtbare verwarming onder het bureau of de kassa.

Nest thermostaat –  Slimme verwarming op afstand

Bestuur alle ruimtes afzonderlijk met één automatische thermostaat. De Nest thermostaat is bovendien zelflerend: al na één week wordt het beheren van de verwarming automatisch voor je geregeld. En verandert het schema gedurende het jaar? De Nest thermostaat past zich automatisch volledig naar jouw wensen aan!

Alternatief: Honeywell Lyric T6

3e-Generatie-Nest-Thermostaat
  • Automatisch verwarmingsschema: jouw favoriete temperaturen automatisch ingesteld met behulp van diverse sensoren
  • Thuis/afwezig functie: Nest detecteert automatisch wanneer je afwezig bent en helpt je energie te besparen
  • Energiegeschiedenis: krijg volledig inzicht in jouw energieverbruik. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen!
  • Bediening op afstand: Pas de temperatuur aan vanaf je mobiel, tablet of laptop. Waar je ook bent.

Bekijk de Smart IR brochure

Wil je jouw opdrachtgever van een flinke energiebesparing voorzien?
Vraag naar de product- en levermogelijkheden bij ons verkoopteam.