Rijd jij mee in de jaarlijkse motortoertocht van B+M?

Motorrijders Motortoertocht Baustoff + Metall

Baustoff + Metall en Quality Line organiseren op zaterdag 8 juni weer de jaarlijkse motortoertocht . We gaan onder begeleiding van BMW Motor Tour Club uit Den Bosch weer heerlijk toeren door het Brabantse land. Na een ontbijt bij Baustoff + Metall in Den Bosch starten we de motoren voor een afwisselende rit langs mooie plekjes en met diverse tussenstops. We sluiten de dag af met een volledig verzorgde barbeque en een drankje.  

Klinkt het geluid van motoren jou als muziek in de oren?
Geef je dan direct op voor deze prachtige toertocht.

Deelname aan deze dag is gratis!

Programma

9:30 Ontvangst met ontbijt
10:30 Start motortoertocht
11:45 Lunch
14:15 Koffiestop
16:30 BBQ

Impressie motortoertocht 2018

Schrijf je in vóór 31 mei!

Let op: we hebben van elke deelnemer een naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig.

Motorrijder 1  

bijvb 0736270560

Motorrijder 2

bijvb 0736270560

Voorwaarden 

Deelname aan de motortoertocht is geheel voor eigen risico. Baustoff+Metall en Q-Line zijn niet aansprakelijk voor schade dan wel letsel die je in verband met deelname aan dit evenement lijdt en/ of door eigen toedoen toebrengt aan derden.

Op inschrijving en deelname aan de motortoertocht is onze privacyverklaring van toepassing. Voor meer informatie over de bescherming van je persoonsgegevens verwijzen wij naar onze website: www.baustoff-metall.nl/privacyverklaring.

Baustoff+Metall behoudt zich het recht voor om de motortoertocht eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.

* Deze velden zijn verplicht