Nieuw: GP Cool Speed

Klimaatplafonds worden steeds vaker toegepast. Het hoge comfortniveau en het gunstige effect op het energielabel van een gebouw, zorgt voor steeds meer geïnteresseerde gebouweigenaren. De meeste systemen vergen echter een forse investering en specialistisch installatiewerk, met een lange doorlooptijd. Daarom introduceert Baustoff+Metall GP-Cool Speed. Dit revolutionaire systeem is snel en flexibel te installeren met minimale installatiekoppelingen. De voordelen op het gebied van tijd, budget en kwaliteit zijn enorm.
cool-racer

Dit revolutionaire klimaatplafond is flexibel te monteren tijdens reguliere afbouwprojecten, met minimale installatiekoppelingen. Met behulp van de Cool Racer® installeer je de flexibele buizen snel en precies, in één vloeiende beweging. Baustoff+Metall begeleidt jouw bedrijf van advies, ontwerp en offerte tot installatie en service, zodat je een topproduct kunt leveren. Hieronder de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Geschikt voor verwarmen en koelen
  • Egale afwerking d.m.v. gipskartonplaten
  • Supersnelle installatie m.b.v. Cool Racer®
  • Gepatenteerde kwaliteit
  • Hoogwaardige service en ondersteuning

GP-Cool Speed is eenvoudig te verwerken, ook door afbouwers met weinig installatietechnische ervaring.

kantoor-web

Meer informatie over GP-Cool Speed volgt weldra. Wil je als één van de eersten in Nederland aan de slag met dit product? Neem contact op met Jan Gosens.
J.Gosens@baustoff-metall.com,  T +31 736270566