OWA voegt nieuwe dimensie toe aan plafondeilanden

Kubusvormig plafondeiland

Breng plafonds tot leven en ruimtes tot rust met de nieuwe Elements collectie van OWA. Samen met de ontwikkelingsafdeling in Duitsland heeft OWA Benelux een vernieuwende range met plafondeilanden, baffles en wandabsorbers vormgegeven. Verras opdrachtgevers met stijlvolle elementen die iedere ruimte voorzien van sublieme akoestiek. Bijvoorbeeld met de Corpus plafondeilanden: een kubusvormig 3D plafondeiland in plaats van de gebruikelijke vlakke plafondeilanden.

OWA Elements – Corpus plafondeilanden

Ontdek de nieuwe Corpus plafondeilanden: stijlvol, functioneel en op alle mogelijke manieren toe te passen. Met tien verschillende vormen voorziet u iedere ruimte van een duidelijk herkenbaar, eigen karakter. En dankzij de hoge absorptiewaarde (αw = 1,00) wordt iedere ruimte uiteraard voorzien van een uitstekende akoestiek. De Corpus plafondeilanden zijn bovendien eenvoudig te installeren: monteer eerst een houten plaat aan het plafond, bevestig daarop vier staalkabeltjes die je gebruikt om de eilanden op te hangen. Corpus is in alle kleuren verkrijgbaar.

Corpus-plafondeiland Willem II

OWA Elements – Freestyle baffles en wandabsorbers

Ook nieuw zijn de Freestyle baffles en wandabsorbers. Verras opdrachtgevers met een uniek en kleurrijk ontwerp met onze Freestyle baffles en wandpanelen. Diverse absorptiewaardes (t/m 0,90 αw), vormen en kleuren geven je volledige vrijheid om ruimtes op uitzonderlijke wijze van aangename akoestiek te voorzien. Wil jouw opdrachtgever tussentijds het design aanpassen, nieuwe baffles of wandpanelen toevoegen of deze juist verplaatsen naar andere ruimtes? Geen probleem. Dankzij de doordachte ophangmethode kunnen jij of je opdrachtgever de elementen met minimale inspanning vrij verplaatsen.

OWA Elements – plafondeilanden

Recepties, kantoren, vergaderruimtes, entrees, restaurants: op alle plekken waar grotere groepen mensen samenkomen, is akoestiek van belang voor een aangenaam verblijf. Binnen de OWA Elements collectie heb je de keuze uit uiteenlopende plafondeilanden van buitengewoon hoge kwaliteit, met absorptiewaarden variërend van 0,80 tot 1,00 αw.

Krachtige no-nonsens eilanden, of harmonieuze formaties met in het oog springende vormen en kleuren: welk type je ook kiest, de plafondeilanden van OWA maken van iedere ruimte een visueel aantrekkelijke oase van rust.

OWA Curve plafondeiland

Meer weten?

Klik op de onderstaande foto’s om de brochures te downloaden.

Brochure-Corpus-plafondeilanden

Brochure-Freestyle-Baffles
Brochure-Freestyle-wandpanelen
Brochure-plafondeilanden

Direct producten bij Baustoff+Metall bestellen?

Neem contact op met jouw rayonmanager of onze kundige binnendienst.