Nieuw: OWAconstruct® N100 Mat

Perfecte match met OWA Sinfonia

OWA voegt met het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat ophangsysteem een extra dimensie toe aan klassieke systeemplafonds: optische harmonie. Normaliter zijn de twee belangrijke functies het verbergen van bovenliggend installatiewerk en verbetering van de akoestiek in de onderliggende ruimtes, op een kostenefficiënte manier. Het zichtbare deel van het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat profiel is voorzien van een hoogwaardige matte coating, die matcht met de helderwitte kleur van OWA Sinfonia plafondpanelen. Zo biedt OWA betaalbaarheid en design in één.

De combinatie tussen OWAconstruct® N100 Mat en OWA Sinfonia resulteert in een modern ogend, homogeen plafondoppervlak. Met de tevens standaard verkrijgbare matzwarte N100 profielen en Sinfonia panelen kunnen visuele accenten worden gelegd op specifieke gebruikszones. Voor extra akoestisch comfort én optische verfraaiing kunnen bovendien plafondeilanden uit de OWA Elements collectie worden toegevoegd. Zo biedt OWA een compleet pakket voor een harmonieus plafond dat voldoet aan de hoogst mogelijke eisen.

Wat is OWAconstruct® ?

OWAconstruct® N100 is dé standaard van OWA voor zowel zichtbare, semi-verdekte als verdekte systemen. Het elektrolytisch verzinkte bandstaal is licht van gewicht en vormvast, met een profielbreedte van 24 mm of 15 mm en een draagvermogen van 10 kg per m².  Hierdoor oogt het geheel verfijnd en is de constructie tegelijkertijd ijzersterk. Voor optimale vrijheid in design en toepassing is OWAconstruct op aanvraag verkrijgbaar in diverse lengtematen. Standaard was het systeem verkrijgbaar in wit, zwart of RAL 9006. Aan dat assortiment zijn nu de matwitte en matzwarte coatings toegevoegd.

OWA Sinfonia

OWAconstruct® N100 Mat is uitstekend te combineren met de multifunctionele OWA Sinfonia-serie. Deze bestaat uit 5 verschillende plafondpanelen, ieder met een unieke akoestische functie, maar met een identieke zichtzijde. OWA Sinfonia is standaard verkrijgbaar in wit en zwart, maar ook in iedere denkbare RAL-kleur.

Interesse in de nieuwe OWAconstruct® N100 Mat of wil je een persoonlijk advies?

Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis. Zij voorzien je graag van technische ondersteuning en advies op maat voor al je renovatie- en nieuwbouwprojecten. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze shops.