Nieuw: Technische isolatie

B + M isol – Dé specialist met systeem

Wij kunnen het nu officieel van de daken schreeuwen: 1 september 2020 openen wij onze vierde vestiging in Nederland, B + M isol Ridderkerk! B + M isol is dé specialistische groothandel in technische isolatie oplossingen voor toepassingen in de utiliteit, industrie en procestechniek.  

B + M isol behoort tot de Baustoff + Metall-groep, één van de toonaangevende totaalleveranciers voor de binnenafbouw.  Wij bieden een bijzonder breed assortiment en hanteren ruime voorraden. Of het nu gaat om machines, complexe industriële installaties of gebouwen: wij bieden je het volledige assortiment technische isolatie voor een breed scala aan eisen.

B + M isol:  dé oplossing voor elk project

Wij adviseren je op het gebied van thermischekoudeakoestischehoge temperatuur isolatie én brandveiligheid. Voor professionele technische isolatie bieden we individuele oplossingen, die zijn afgestemd op jouw wensen. Onze isolatie systemen zorgen voor een kostenbesparing, verhogen de arbeidsveiligheid en dragen bij aan de bescherming van het milieu.

Onze allround service

B + M isol staat voor professionaliteit en gedrevenheid. Onze ervaren medewerkers beschikken over een hoog niveau van expertise en toewijding. Zij ondersteunen je van calculatie tot aan de afronding van je project. Dat onderscheidt ons van andere aanbieders.

Jouw voordelen:

Interesse? Ga voor meer informatie naar www.bm-isol.nl.