Iedereen bedankt!

bedankt opening B+M Zwolle

Vrijdag 14 september was de officiële opening van de derde Baustoff + Metall vestiging in Nederland: B+M Zwolle! Klanten, leveranciers en familieleden waren die dag van harte uitgenodigd om de nieuwe vestiging te komen bewonderen.

Wij kijken terug op een geslaagde opening!

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt en is het pand aan de Voltastraat volledig verbouwd.  Het team van B+M stond dan ook te popelen om hun nieuwe werkplek te tonen aan klanten, leveranciers, relaties en familieleden. Tijd om de blauwe loper uit te rollen!

Alle gasten werden die dag muzikaal ontvangen en vervolgens via een vaste looproute door het nieuwe pand, naar de feestzaal in het magazijn geleid. Langs de route hadden diverse B+M partners een stand opgesteld.

Rond 18:30 uur heette Mari van Dijk (directeur B+M Nederland) met een speech iedereen welkom. Daarna was het de beurt aan Mario Leever (vestigingsmanager B+M Zwolle) en Dr. Wolfgang Kristinus (C.E.O B+M International) om alle aanwezigen mee te nemen in de wereld van Baustoff + Metall. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een spectaculaire lasershow, gevolgd door de toost.

Na de openingsceremonie was er volop tijd om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bij te praten.

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor de ondersteuning, complimenten, felicitaties én de gezelligheid! Graag nemen we je nog even mee naar deze bijzonder geslaagde opening…..