PrivacyverklaringLogo B+M

Van B+M BAUSTOFF + METALL Nederland B.V.

B+M BAUSTOFF + METALL B.V., is gevestigd aan Docterskampstraat 4-8, 5222 AM te ’s-Hertogenbosch, Nederland, en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17269496 (hierna: “Baustoff + Metall”).

Baustoff + Metall is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij houden ons hierbij aan de eisen die wet- en regelgeving daaraan stelt.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Heb je vragen over deze privacyverklaring, jouw rechten of heb je een klacht, dan kun je deze richten aan:

B+M BAUSTOFF + METALL B.V.
Docterskampstraat 4-8
5222 AM ’s-Hertogenbosch
E avg.nl@baustoff-metall.com

Welke persoonsgegevens verwerkt Baustoff+ Metall?

Sommige persoonsgegevens verwerken wij automatisch, doordat je gebruik maakt van onze website. Andere persoonsgegevens verwerken wij alleen als je deze zelf aan ons verstrekt via een aanmeld- of contactformulier. Deze persoonsgegevens verwerken wij altijd als je onze website gebruikt:
• technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en welke delen van de website jij van ons opvraagt tijdens het surfen

Deze persoonsgegevens verwerken wij als je ze invult in een aanmeld- of contactformulier:
• voor- en achternaam
• adres en woonplaats
• bedrijfsnaam
• e-mailadres
• telefoonnummer
• informatie die je zelf invult in een open veld op een aanmeld- of contactformulier

Deze persoonsgegevens verwerken wij als je daar desgevraagd toestemming voor geeft:
• informatie die wordt verzameld door advertentie cookies; zie voor meer informatie ons cookie-beleid.

Waarom verwerkt Baustoff + Metall persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna besproken doelen.
De persoonsgegevens die wij altijd verwerken als je onze website gebruikt, zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat jij gebruik kunt (blijven) maken van de website. Daarnaast gebruiken we deze gegevens om te kunnen onderzoeken hoe onze website wordt gebruikt, zodat we de website kunnen verbeteren en misbruik tegen kunnen gaan.
• De contactgegevens (NAW-gegevens, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer) die jij invult op een aanmeld- of contactformulier, verwerken wij om contact met je op te nemen om door jou gestelde vragen te kunnen beantwoorden, of om door jou bestelde producten of diensten te kunnen leveren. Als we producten of betaalde diensten aan je leveren, verwerken we jouw contactgegevens ook om te voldoen aan onze wettelijke (al dan niet fiscale) boekhoudplicht.
• Als je een product of een dienst bij ons afgenomen hebt, kunnen we jouw contactgegevens ook gebruiken om je informatie te geven over soortgelijke producten of diensten.
• Als je hebt aangegeven dat je dit wilt, gebruiken wij jouw contactgegevens ook om je op de hoogte te houden van prijs- en assortimentswijzigingen, om je onze nieuwsbrieven en/of aankondigingen van prijsvragen of acties toe te sturen, en/of om je uit te nodigen voor evenementen;
• Als je deelneemt aan een prijsvraag, actie, evenement of training, gebruiken we jouw persoonsgegevens voor zover dat nodig is om je te laten deelnemen. Daarnaast gebruiken we jouw contactgegevens om je te laten weten of je iets gewonnen hebt, of om je meer informatie te kunnen geven met betrekking tot jouw deelname;
• Overige persoonsgegevens die je invult in een aanmeld- of contactformulier en anonieme informatie uit advertentie cookies, gebruiken wij om te onderzoeken hoe wij onze website, ons assortiment, onze dienstverlening en onze marketing kunnen verbeteren.

Wat is de grondslag van onze verwerkingen en wat is het gevolg als je de gegevens niet wil verstrekken?

De gegevens die wij automatisch verzamelen als je onze website gebruikt, verwerken wij ten eerste omdat dit noodzakelijk is om een door jou gevraagde dienst (de website) te verlenen. Ten tweede verwerken wij deze gegevens, omdat wij er belang bij hebben om te onderzoeken hoe onze bezoekers de website gebruiken en om misbruik van de website tegen te kunnen gaan. Je kunt onze website niet gebruiken als wij deze gegevens niet verwerken.

Persoonsgegevens die je zelf invult in een aanmeld- of contactformulier, verwerken wij om uitvoering te kunnen geven aan een overeenkomst die je met ons gesloten hebt, of om jou de informatie te kunnen geven waar je in het contactformulier om vraagt. Verwerking van jouw contactgegevens en de gegevens die je in een open veld van het formulier invult, is in dit verband noodzakelijk; als wij die niet verwerken, kunnen wij de gevraagde producten, diensten of informatie niet leveren. Voor zover we jouw contactgegevens verwerken om onze financiële en fiscale boekhouding bij te houden, is die verwerking gebaseerd op een wettelijke verplichting. Deze verwerking kun je niet weigeren.

Andere gegevens die je invult in het aanmeld- of contactformulier, zoals geslacht en leeftijdsgroep, zijn niet verplicht en niet noodzakelijk; deze gegevens verwerken wij op basis van jouw toestemming, die je verleent door deze niet-verplichte velden in te vullen.

Opt-out voor informatie over soortgelijke producten en diensten

Als we jouw contactgegevens gebruiken om je informatie te geven over producten of diensten die in lijn liggen met producten of diensten die je al eens van ons afgenomen hebt, doen wij dat op basis van een commercieel belang. Je kunt het aangeven als je deze verwerking niet meer wilt (recht van verzet). Als we je bellen, bieden we je daarvoor in het gesprek expliciet de gelegenheid. Als we je een e-mail sturen met informatie, kun je je via een link in de betreffende e-mail uitschrijven. Als je gebruik maakt van je recht van verzet, stoppen wij met het verwerken van jouw gegevens voor dit doel.

Opt-in voor nieuwsbrieven, aankondigingen en uitnodigingen

Je bepaalt zelf of je nieuwsbrieven, belangrijke prijs- en assortimentswijzigingen, aankondigingen van acties of prijsvragen en/of uitnodigingen voor evenementen van ons wilt ontvangen. Als je later weer wilt worden verwijderd van een mailinglijst, dan kun je je via een link in de betreffende e-mail uitschrijven. Uitschrijving van een mailinglijst heeft geen gevolgen voor je mogelijkheden om de website te gebruiken of andere diensten of producten van ons af te nemen.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is voor het doeleinde waarvoor we je gegevens verzameld hebben. Persoonsgegevens die wij verwerken op grond van noodzakelijkheid voor levering van gevraagde diensten of informatie of op grond van een commercieel belang, bewaren wij maximaal twee jaar nadat je onze diensten voor het laatst hebt gebruikt of jouw laatste vraag is beantwoord. Persoonsgegevens die wij verwerken op basis van jouw toestemming of opt-in, verwerken wij totdat je je toestemming intrekt of je uitschrijft. Persoonsgegevens die wij verwerken op basis van een wettelijke plicht, verwerken wij zo lang als de betreffende wet vereist.

Delen van persoonsgegevens door Baustoff + Metall met derden

Wij kunnen jouw persoonsgegevens, in lijn met het verwerkersdoel waarvoor de gegevens zijn verzameld, delen met de aan ons verwante ondernemingen.
Daarnaast kunnen wij je persoonsgegevens delen met derden (o.a. hosting en IT support, marketing services) die wij inschakelen voor de uitvoering van onze dienstverlening. Voor zover deze derden jouw gegevens verwerken in opdracht van Baustoff + Metall, doen ze dat als verwerker. Alle afspraken over onder andere beveiliging, geheimhouding en jouw rechten zijn opgenomen in de verwerkingsovereenkomsten die we met deze derde partijen hebben gesloten. Daarbuiten zullen wij geen gegevens aan derden verstrekken, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Cookies

De website van Baustoff + Metall maakt gebruik van zogenaamde cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies vind je in ons Cookiebeleid.

Gegevens bekijken, veranderen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens te bekijken, aan te passen of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Baustoff + Metall en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar avg.nl@baustoff-metall.com
of B+M Baustoff + Metall B.V., Docterskampstraat 4-8, 5222 AM ’s-Hertogenbosch

Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, aanpassing of verwijdering, je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Dit ter bescherming van je privacy.
We streven ernaar om jouw verzoek, klacht of bezwaar binnen een maand te verwerken. Als het niet mogelijk is om binnen een maand een beslissing te nemen, zullen we je op de hoogte brengen van de redenen voor de vertraging en van het tijdstip waarop de beslissing naar verwachting zal worden verstrekt (niet langer dan 6 maanden na ontvangst).

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Links naar andere websites

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op andere websites die door middel van links met de website van Baustoff + Metall verbonden zijn. Voor de bijbehorende privacyverklaringen verwijzen wij je naar de betreffende websites.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Wij behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring en ons cookiebeleid uit te breiden en/of te wijzigen. We raden je daarom aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

B+M BAUSTOFF + METALL B.V. [Versie 1.0 – april 2018]

Baustoff + Metall maakt gebruik van verschillende soorten cookies waaronder functionele cookies, analytische cookies en advertentie cookies. Deze cookies worden onder meer gebruikt om het gebruik van de website te analyseren en te verbeteren en om eventueel voor jou relevante, advertenties te tonen. Voor meer informatie over het gebruik van de cookies verwijzen wij je graag naar het Cookie-beleid van Baustoff + Metall. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten