Spannende strijd om de OWA & B+M wisselbeker

Startsein B+M & OWA kartevent 2019

Het kartevent van OWA Benelux en Baustoff + Metall was weer een groot succes. Ook dit jaar wisten de twee partners de handen weer ineen te slaan en een nóg mooier evenement te realiseren. 30 karts streden in een spannende enduro race om die felbegeerde wisselbeker.

Fanatieke race op Circuit Park Berghem

Uiterst geconcentreerd haarscherp bochtenwerk neerzetten en ook nog eens de snelste zijn? Daar draait het om tijdens het jaarlijkse kartevent van OWA en Baustoff+Metall. Na een zonnige teamfoto met de pitgirls en de kwalificatieronde, volgde een spannende twee uur durende estafette-race.

Al dat racen maakt hongerig en dorstig. Gedurende de dag werd iedereen goed verzorgd en getrakteerd op diverse hapjes en drankjes. Na de race konden alle deelnemers genieten van een heerlijk barbecue buffet en de ervaringen op de baan met elkaar uitwisselen.

Al met al kunnen we terugkijken op een race waarin alle teams een fantastische, sportieve prestatie hebben geleverd.

B+M OWA kartevent winnaar 2019

Ceil Con wint de OWA & B+M Wisselbeker!

Na een felle strijd bleek Casino Royal (Ceil Con Systeemplafonds) het snelste team met een gemiddelde rondetijd van 1:06.204. Magnum PI (Avanti Systembouw) en Days of Thunder (Wergo Afbouw) volgden als nummers twee en drie met gemiddelde rondetijden van respectievelijk 1:06.540 en 1:06.665.

Op zoek naar jouw team- en actiefoto? Bekijk dan hieronder het album.