Optimale bescherming met Herock kleding en schoenen

Mannen en vrouwen in werkkleding en werkschoenen van Herock

Optimaal beschermd zijn en er ook nog goed uitzien als je aan het werk bent? Dat kan met de werkkleding- en schoenencollectie van Herock. De stijlvolle en eigentijdse ontwerpen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden een complete bescherming en maximale bewegingsvrijheid. Zelfs in de meest zware werk- en weersomstandigheden.

Herock Workwear – Voor elke klus een geschikte werkoutfit

Werkkleding Bouw B+M

Essentials

Elke zoektocht naar de juiste outfit begint hier. De Essentials collectie omvat werkkleding die voldoet aan dé basisvereisten voor zowel professional als ervaren doe-het-zelver. De kledingstukken zijn bovendien uitstekend te voorzien van een gedrukt of geborduurd bedrijfslogo.

Additionals

De Additionals collectie is voornamelijk gericht op professionals. Ben je op zoek naar werkkleding voor specifiek werk of een outfit die speciale eigenschappen moet bezitten? Dan vind je in deze kledinglijn vast en zeker wat je nodig hebt. Ook bij deze artikelen is in het ontwerp rekening gehouden met het plaatsen van een bedrijfslogo.

Experts

Wil jij alleen het beste van het beste?  Dan biedt de Experts collectie uitkomst. Deze lijn werkkleding is met zorg ontworpen en gemaakt van de meest duurzame materialen. Alle artikelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor jij verzekerd bent van optimale bescherming en draagcomfort.

Herock Footwear – Veilige en comfortabele werkschoenen

Of je nu op zoek bent naar een robuuste enkellaars of sneakers met een stalen neus, veiligheid en comfort zijn van essentieel belang in de keuze van het juiste paar werkschoenen. De werkschoenen/veiligheidsschoenen van Herock zijn comfortabel en uitgevoerd met verschillende normeringen: S1, S1P, S2 en S3. Deze normeringen helpen jou bij het vinden van geschikte schoenen voor het werk dat jij doet.

Bekijk de Herock zomer catalogus

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je de kleding en schoenen even passen?

Kom dan langs in één van onze shops. Onze medewerkers adviseren je graag.