Wij introduceren IntraGrid, Ceiling system for experts

IntraGrid, robuust en montagevriendelijk T24-haaksplafondsysteem

IntraGrid, privat label van B + M is een systeem van topkwaliteit dat voldoet aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

IntragGrid biedt ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen en eisen. Het systeem is gemakkelijk te monteren en kan worden aangepast naar behoeften, maatwerk dus.

IntraGrid biedt ook een prima prijs-kwaliteitsverhouding en is een zeer goede investering voor elk project wat op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Kiezen voor IntraGrid is kiezen voor gemak en evenwicht. Zo ervaar je bij het monteren stabiliteit in verbindingen. Verder zijn de profielen makkelijk in te haken en los te koppelen en toepasbaar in verschillende ruimten in combinatie met de meest courante plafondpanelen.

Bekijk de introductievideo: IntraGrid T24-haakplafondsysteem – Baustoff + Metall | De specialist in de droge afbouwsector (baustoff-metall.nl)

Je kunt op deze link ook de brochure downloaden.

Heb je liever persoonlijk contact of wil je IntraGrid zelf testen/monteren? Op de vestigingen in de shops is een mock-up waar je gebruik van kan maken, net zoals monsterdoosjes. Bel jouw contactpersoon bij B + M of stuur een mailtje naar info@intragrid.nl, je wordt snel geholpen.

Wij hebben IntraGrid volop in voorraad op de vestigingen Den Bosch, Zwolle en Roelofarendsveen.

Inragrid