Workshop: Renoveren én brandwerend innoveren

Toepassingen bouwkundige brandpreventie
Dagelijks worden er in Nederland duizenden objecten gerenoveerd. Doorgaans komen er tijdens de renovatiewerken een flink aantal situaties aan het licht waarin geen bouwkundige brandpreventie is toegepast of situaties waarin de laatste richtlijnen voor brandveiligheid niet of slechts gedeeltelijk zijn nageleefd. Deze situaties eisen van alle betrokken partijen om een keuze te maken: voldoen aan de  “minimale” veiligheidsrichtlijnen (bouwbesluit v.s. rechtens verkregen niveau) óf om zelfs nog een paar stappen verder te gaan en te investeren in de toekomst: renoveren én brandwerend innoveren!

Interactieve & praktijkgerichte workshop

Tijdens de Renovatiebeurs op 23 t/m 25 mei geeft onze brandpreventie specialist, Henri Zoetbrood, elke dag een interactieve, praktijkgerichte workshop over dé brandwerende vraagstukken binnen renovatieprojecten.

Hoe kan de verbinding gemaakt worden tussen de praktijk en de complexe bouwbesluit richtlijnen voor brandveiligheid in gebouwen. Kiezen we dan voor standaard systemen of juist voor slimme, innoverende systemen? Zijn we klaar voor de toekomst én gaan we op korte termijn al flink geld besparen? Naast de verdieping in deze problematiek laten we ter ondersteuning een aantal innoverende projecten zien die dynamisch, duurzaam en brandveilig zijn.

Bezoek ons op de Renovatiebeurs en neem deel aan deze workshop.

Registreer je vóór 22 mei, de toegang is dan gratis!

Datum: 23 t/m 25 mei 2018
Tijd: 12:45 – 13:15 uur
Waar: Renovatiebeurs – Praktijktheater