Flexibele kantoorruimten in Philips Stadion met materiaal Baustoff+Metall

Peter van den Broek fotografie

In samenwerking met BER Bouw en Renovatie BV realiseerde Baustoff+Metall kantoorruimten voor het full-service werkplek concept KICK Offices. Met deze KICK Offices richten KRAGT en PSV zich op kleine ondernemers die zoeken naar representatieve flexibele kantoorruimten op een mooie locatie. Gebruikers en opdrachtgever zijn dan ook razend enthousiast over de nieuwe flexibele kantoorruimten. Ondernemers kiezen voor KICK Offices in het Philips Stadion vanwege het makkelijke contact met andere ondernemers, de stoere uitstraling van het project en de unieke locatie.

Betrouwbare partner

Baustoff + Metall leverde voor dit project alle metal stud profielen, gipsplaten en isolatie. Nick van Eembergen, calculator/werkvoorbereider bij BER BV vertelt daarover: “De keuze voor Baustoff + Metall was snel gemaakt. Ze zijn een betrouwbare partner die ons op korte termijn al het afbouwmateriaal voor het project leverden. Met hun flexibiliteit, het meedenken met de klant en het snel leveren van de gevraagde producten zijn ze een meerwaarde voor ieder project. Zo wisten ze bij een eerder project razendsnel aan onze specifieke eisen voor o.a. langere metal stud profielen te voldoen, waar andere leveranciers dat niet konden. Na goede ervaringen tijdens diverse projecten werken we dan ook graag met ze samen.”

Peter van den Broek Fotografie

Industriële & sportieve uitstraling

Voor KICK Offices in het Philips Stadion koos KRAGT voor een sportieve en industriële uitstraling. KRAGT en BER realiseerde deze industriële look met graffiti, gips en gemetselde binnenwanden en door leidingen in het zicht te laten. Zo werden met graffiti op diverse witte wanden belangrijke sporticonen en inspirerende quotes aangebracht. Voorbeeld hiervan is een wand met daarop Arjen Robben met de tekst: “All it takes is all you’ve got!”. Het kantoorpand oogt bovendien ruim en warm dankzij de glazen wanden en de houten accenten. Het maatwerk interieur en het los meubilair werden verzorgd door LOVD Interiors B.V.

Vlekkeloze samenwerking

BER BV startte in februari met de realisatie van het project dat in tweeënhalve maand werd opgeleverd. Een van de redenen voor de snelle oplevering was de tijdige levering van materialen. Nick van Eembergen legt uit: “De samenwerking met Baustoff+Metall verliep erg goed. Het is fijn dat Baustoff+Metall zo’n groot assortiment heeft zodat we alle afbouwmaterialen bij hen konden bestellen. Dit bevordert de snelheid van het project. We hoeven namelijk niet te schakelen met meerdere leveranciers, waardoor je tijdwinst boekt.” Zo konden de ondernemers die bijtijds een kantoor gereserveerd hadden snel aan de slag in deze hypermoderne kantooromgeving.

Kijk voor meer info op www.PSV.nl

Foto impressie:

Met dank aan Peter van Den Broek Fotografie