Kartevent wederom zeer geslaagd

Het kartevent van Baustoff+Metall en OWA Benelux voor klanten was weer een groot succes. Na een geslaagde editie vorig jaar wisten de twee partners dit jaar een nóg mooier evenement te realiseren. In een spannende enduro race streden 45 teams met maximale concentratie, teamwork en haarscherp bochtenwerk om de felbegeerde B+M & OWA Wisselbeker.

Sensationele race op glad circuit

Om half 4 werden de klanten ontvangen op Circuit Park Berghem door de Pitgirls en medewerkers van B+M en OWA. Na een zonnige teamfoto en kwalificatiereeks zorgde een flinke regenbui voor een glad en uitdagend circuit. Het natte asfalt vereiste maximale concentratie, inzicht en haarfijn bochtenwerk van de deelnemers. Zo ontstond een zinderende race tussen de 45 teams die streden om de splinternieuwe B+M & OWA Wisselbeker.

De deelnemers werden gedurende de dag goed verzorgd en door de B+M & OWA Pitgirls getrakteerd op diverse hapjes en drankjes. Maar een twee uur durende race op een glad circuit maakt hongerig! Tijdens een heerlijke barbecue deelden de teams hun ervaringen over deze spannende race op het gladde Circuit Park Berghem en keken uit naar de prijsuitreiking.

Ceil Con wint de B+M & OWA Wisselbeker

Na een sensationele strijd bleek Casino Royal (Ceil Con Systeemplafonds) het snelste team met een gemiddelde rondetijd van 1:15:671. Days of Thunder (Smulders Interieurafbouw) en the A-team (Hoogenboom Plafonds) volgde als nummers twee en drie met gemiddelde rondetijden van respectievelijk 1:15.996 en 1:16.422. Bekijk een foto impressie van de gezellige dag hieronder. Op zoek naar jouw team- en actiefoto? Bekijk dan het album onderaan de pagina.