Nieuw: OWA Brillianto A90 en Scoor met OWA

Maak kennis met de nieuwe OWA Brillianto collectie (A90 en A95): de perfecte panelen om als afbouwbedrijf mee te scoren. Met een uitstekende geluidsabsorptie (αw = 0.90), goede brandwerendheid en een mooi, egaal wit vlies is de nieuwe Brillianto A90 de ideale keuze voor veeleisende opdrachtgevers met een beperkt budget. De panelen zijn eenvoudig en snel te monteren met de systemen van OWAconstruct®.

Nieuwe Elements collectie – wandabsorbers, baffles en plafondeilanden

Ook introduceert OWA de nieuwe Elements collectie. Ontdek de kubusvormige Corpus plafondeilanden (αw = 1.00) waarmee u iedere ruimte een duidelijk herkenbaar, eigen karakter geeft. Corpus is bijzonder geschikt in zeer grote kamers, waar het helpt alle andere elementen in de ruimte met elkaar te verbinden. Of wat te denken van de kleurrijke Freestyle wandpanelen en baffles. Met diverse absorptiewaardes (t/m 0.90 αw), vormen en kleuren creëert u gemakkelijk een passend design voor iedere ruimte. Tot slot omvat de Elements collectie nog een uitgebreide range plafondeilanden.

Introductiecampagne: Race jezelf naar de GP van Spa Francorchamps

In navolging van de introductiecampagnes rondom de Brillianto en de Brillianto A95 (Scoor met OWA Brillianto), wordt ook de A-klasse variant met een geluidsabsorptie van 0.90 αw campagnematig geïntroduceerd. Na de thema’s voetbal en darts is dit jaar gekozen voor racen. Met de slogan Race jezelf naar de GP van Spa Francorchamps kunnen afbouwbedrijven zich aanmelden voor een zinderende racecompetitie met als hoofdprijs tickets om Max Verstappen een ‘thuiswedstrijd’ te zien rijden op Spa Francorchamps. Bovendien maakt ieder bedrijf dat OWA Brillianto A90, Corpus of Freestyle bestelt, kans op extra prijzen

Kijk voor meer informatie over de campagne, de nieuwe producten en om je aan te melden voor de racecompetitie op www.scoormetowa.nl.

Direct producten bij Baustoff + Metall bestellen? Neem contact op met onze verkoopafdeling in Den Bosch (073-6270560) of Roelofarendsveen (071-7517751).

Foto impressie producten: