OWA Brillianto A: Ga voor 95!

OWA Brillianto A95

OWA introduceert Brillianto A95 (en meer)

OWA introduceert diverse nieuwe producten, waaronder het nieuwe plafondpaneel Brillianto A95 met een absorptiewaarde van 0,95. Het paneel is 19 mm dik en heeft een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit vlies. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maakt OWA Brillianto A95 uitermate geschikt voor grote ruimtes waar hoogwaardig comfort nodig is tegen een beperkt budget.

Ook hygiëne panelen en plafondeilanden

Tegelijkertijd brengt OWA ook twee nieuwe hygiëne varianten op de markt: Ocean en Humancare. Ocean valt ook in de A-klasse qua geluidsabsorptie en is bovendien 100% vochtbestendig. Het nieuwe Humancare is specifiek ontwikkeld voor toepassing in de gezondheidszorg en laboratoria. Dit paneel biedt onder andere actieve bestrijding van de multiresistente MRSA-bacterie. Voor akoestisch verantwoord interieurdesign lanceert OWA bovendien een reeks topklasse plafondeilanden, die zowel solitair als in formatie kunnen worden toegepast.

Introductiecampagne: Ga voor 95

In navolging van de introductiecampagne rondom het standaard Brillianto paneel (Scoor met OWA Brillianto), wordt ook de A-klasse variant campagnematig geïntroduceerd. Als thema is dit keer niet gekozen voor voetbal, maar voor darts. Onder het motto ‘Ga voor 95’ kunnen afbouwbedrijven zich aanmelden voor een heuse dartcompetitie, met vip-tickets voor een internationaal darttoernooi als één van de prijzen. Bovendien maakt ieder bedrijf dat een pallet OWA Brillianto A, Ocean of Humancare bestelt, kans op extra prijzen. Kijk hieronder de campagnevideo voor meer informatie.