Vernieuwde OWA Sinfonia

Vijf functies, alle RAL-kleuren, één harmonieus geheel

De primaire focus in multifunctionele gebouwen ligt op de creatie van oogstrelende composities van materialen, kleuren en licht. Voor een totaalbeleving is de akoestiek in de verschillende ruimtes echter een belangrijke factor. OWA, ontwikkelaar en producent van innovatieve plafonds, ondersteunt op dit vlak met de vernieuwde OWA Sinfonia collectie. De serie bestaat nu uit vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies.

Eén uitgebalanceerd totaalsysteem

De akoestische plafondpanelen uit het Sinfonia-gamma zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Daarnaast biedt ieder paneel andere akoestische prestaties, maar zijn ze qua uitstraling en oppervlakte niet van elkaar te onderscheiden. Het creëert eenheid voor het oog en rust voor het oor. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende standaardbreedtes. Binnen deze standaard breedtes is ieder gewenst formaat beschikbaar.

OWA Sinfonia collectie

Sinfonia Silencia
Het summum op gebied van geluidsabsorptie, voor minimalisering van de nagalmtijd.

Sinfonia Premium
Voor perfecte geluidsabsorptie in ruimtes waar regelmatig veel bezoekers verblijven.

Sinfonia Reflecta
Voor zones waar geluid juist de ruimte in moet worden gekaatst.

Sinfonia Balance
Dit premium mineraalplafond optimaliseert de akoestiek dankzij goede geluidsabsorptie en hoge geluidsisolatie binnen en buiten kamers.

Sinfonia Privacy
Specifiek ontwikkeld voor maximale beperking van overlangsgeluiden tussen ruimtes onderling.

Combineer OWA Sinfonia panelen met diverse OWA ophangsystemen, voor variatie in sfeer en uitstraling. De beproefde systemen staan garant voor tijdloze kwaliteit.

Cradle 2 Cradle certificaat

Alle Sinfonia panelen vallen binnen het gecertificeerde Green Circle recyclingsysteem en kunnen 100% worden hergebruikt. Dankzij nieuwe productietechnieken zijn de Sinfonia Privacy panelen 40% minder dik dan producten met vergelijkbare prestaties. Hierdoor vervoert OWA meer panelen per vrachtwagen, wat zorgt voor minder uitstoot.

Meer informatie over de vernieuwde Sinfonia collectie vind je in onderstaande brochure.

Interesse in de vernieuwde Sinfonia of wil je een persoonlijk advies?

Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis. Zij voorzien je graag van technische ondersteuning en advies op maat voor al je renovatie- en nieuwbouwprojecten. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze shops.